Kövess minket

Hiphop

Cher is szerepel a Wu-Tang egypéldányos ‘Once Upon a Time In Shaolin’ albumán

Mintha eddig nem lett volna elég különleges a korong.

Megosztva

Forrás:

A Wu-Tang Clan 2014-es „Once Upon a Time In Shaolin” című albuma a hiphop egyik mitikus Szent Grálja. A dupla-lemezből, amin az összes Wu-Tang tag szerepel mindössze egyetlen egy példány készült, ezt 2015-ben rekordösszegért, 2 millió dollárért vásárolta meg egy gyógyszeripari cégvezető, Martin Shkreli.

Ez már magában is érdekes lenne, de a sztori tovább bonyolódott, mikor kiderült, hogy Martin egy hatalmas seggfej, aki például az egyik AIDS gyógyszernek is brutálisan felemelte az árát, mert hát megtehette, más rendes indoka nem volt rá.  A CEO-ról aztán szépen kiderült, hogy egy fehérgalléros bűnöző, jelenleg csalással és piramisjáték létrehozásával gyanúsítják, az ügyet kezelő bíró pedig elkoboztatta egy csomó vagyontárgyát, köztük a legdrágább zenei albumot a világon, a „Once Upon a Time In Shaolin”-t is. 

A TMZ ennek kapcsán találta be az egyik Wu tagot, U-God-ot, akit a rejtélyes lemezről kérdezgettek az utcán. U érezhetően le van égve, mivel azt fejtegette, hogy újra el kéne adni az albumot, ha visszakapják (nem fogják, max ha visszavásárolják), és abból talán tudna enni adni a családjának. Másik ötlete az volt, hogy állítsák ki egy múzeumba a lemezt, de ő abból is pénzt szeretne látni.

[vembed youtube=”ZBB8oM-Oj6g” ]Az igazán izgalmas rész a beszélgetésben viszont csak ezután jött. U-God ugyanis megerősítette, hogy ő és Redman közösen szerepelnek egy trekin, nem mással, mint Cherrel. Tehát még egyszer: Cher és Redman és U-God egy dalon szerepelnek, és mi nem hallhatjuk, mert egy példány készült csak és az is a zsaruknál van. Az élet túl igazságtalan.

Cher is biztosan is azt akarná, hogy hallhassa a világ a kollabjukat, hisz tuti nem posztolta volna ezt a csodát 2014-ben, ha nem így lenne. 

[twitter]https://twitter.com/cher/status/464482215905464320[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük