Kövess minket

Hiphop

Chief Keef felhúzott egy ministúdiót a fürdőszobájában

Megosztva

Chief Keef még a fürdőszobájában is tud zenéket készíteni, miután összerakott egy ministúdiót a slozi mellett. Csütörtökön a Glo Gang márka tervezője, colourfulmula osztott meg egy TikTok videót, amin az látható, hogy Sosa a fürdőszobában készíti épp az új dalait. A rövid videón egy zuhanyzó látható, mellette egy vécével. A vécé fölött egy nagyméretű síkképernyős tévé található. A kamera ezután átpásztázik Chief Keefre, aki ugyanebben a helyiségben egy asztal mögött rakja össze épp a beateket.

Chief Keef az egyetlen zenész, aki a mosdóban keresi az ihletet. Tavaly nyáron Post Malone valotta be, hogy csomó dalszövegét a WC-n írja.

Ez a sok szar szó szerint szarás közben jut eszembe. Kb. 30 százalékát a lemezeimnek a WC-n ülve írtam meg, a dalszövegek 60 százalékát ott írtam. Másfél-két órát szoktam ott trónolni, és egy digitális jegyzettömbe írok mindent, ami mindig nálam van. A mosdó az én oázisom, a kis búvóhelyem” – mesélte Posty a The Howard Stern Show-ban, egyben kiemelte, hogy ott legalább senki sem zargatja őt.

Chief Keef jelenleg az Almighty So 2 című, már többször elhalasztott új albumának megjelentetésére készül.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés