Kövess minket

Hiphop

Chief Keef, mint tananyag?

Na, ne vicceljünk már…

Megosztva

1375651951 2a2edde05f14b867c40932bd49c28f31

Bármennyire is hihetetlenül hangzik, egy chicago-i általános iskolában egy teljes órát áldoztak a bűnöző múlttal rendelkező emszíre.

Chief Keef, a város szülöttje, ezért gondolhatta a Fiske suliban az egyik helyettesítő tanár, hogy a kisgyerekeknek illene többet tudni róla… Egy órán át csak Gio Gang egykori vezetőjéről beszélt, fontos információkkal ellátva a tanulókat a bűnözésről. Az óra végén még röpdolgozatot is írtak a srácok.

A tanulók szülei teljesen felháborodtak a történtek után. Egyikük, Katrina Sanders elmondta, hogy sosem hallott még Keef-ről, de aztán rákeresett az interneten és szembesült a szörnyű valósággal. ” A szexről és az erőszakról rappel, sokat káromkodik és utálja a rendőröket” – mesélte friss tapasztalatait a megdöbbent Katrina. Az anyuka egy laza 45 perces videót is feltöltött a youtube-ra, melyben hangot ad elégedetlenségének.

Érdemes meghallgatni:

[vembed youtube=”q3kQBZx1eLs” ]

A dogában a következő kérdések szerepeltek:

Hol tartották háziőrizetben Chief Keef-et?

Hány évesen hagyta ott a sulit?

Mikor adta ki a Bang cimű albumot?

Mi volt az első albumának a címe?

Melyik Kanye West számban szerepelt Chief Keef?

Kire lőtt rá 16 éves korában?

Azt nem tudni, hogy a tanár, netán a diákok ötlete volt-e a rendhagyó óra, de az iskola vezetése is döbbenten áll a dolgok előtt, mondván Chief Keef nem az általános iskolába való…

Szerintünk máshova sem nagyon…

(hotnewhiphop.com)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.