Kövess minket

Stílus

Chief Keef több mint 10 éve True Religion farmerszetteket visel, most maga tervezett egy kollekciót a márkának

Megosztva

10 éve már, hogy Chief Keef Back from the Dead (2012) című albumán megjelent a True Religion Fein nevű dal, melyben a chicagói rapper lerója tiszteletét a 2002-ben alapított amerikai márka előtt.

A Supreme-mel is kollaborációt jegyző márka előtt, mely többnyire farmereiről ésvagy farmerszettjeiről híres és Sosa ruhatárának alapdarabjaiért volt felelős, többek közt ezért a híres outfitért is:

A márka idén ünnepli 20 éves szülinapját, így egész évre nagy projektekkel készülnek, ennek a részét képezi a friss kollekció is, melyet teljes egészében Chief Keef tervezett, aki karrierje kezdete óta előszeretettel reprezentálta a brandet önmagán.

„Mindig is nagy álmom volt együtt dolgozni a True Religionnel.” – nyilatkozta Chief Keef. „Életem első koncertjén tetőtől talpig True Religion szettben léptem fel, így amikor jött ez a lehetőség, rögtön ráugrottam. Egy ideje érdekel már a ruhatervezés, a darabokon látható élénk printek és az erős színek pontosan kifejezik a személyiségemet.”

„A kollaborációnk egy autentikus partnerkapcsolat eredménye. Amikor a True Religionre gondol valaki, rögtön Chief Keeffel társítja a márkát, mivel a brand és az előadó szinte eggyé váltak az évtized alatt.” – mondta el Zihaad Wells, a True Religion kreatív igazgatója. „Chief Keef kétség kívül egy ikon, aki a márkánk egyik legelkötelezettebb támogatója volt az elmúlt évtizedben. A True Religion Fein 10 éves születésnapja és a mi 20 éves évfordulónk pont egybevágott, így remek lehetőségnek bizonyult a két alkalmat összekötni valahogy.”

Sosa arculatára régóta jellemző a színes minták (napocska, szívecske) és az akár gyerekkönyvekben is elférő, domináns, telt betűtípusok használata. Ezen elemek majdnem mindegyike visszaköszön a kollekció darabjain: a felsőkön lángnyelvek, szívek, csontok, szemgolyók keverednek a True Religion patkólogójával.

Ami az alapszíneket illeti, élénk kék, pink és fehér pólókat és kapucnis pulcsikat látunk, vannak beanie sapkák is és kötelező jelleggel farmernadrágok és farmerdzsekik is előfordulnak – lévén, hogy a brand arról lett híres, hogy újragondolta, és nyers dizájnjaival meg is változtatta az öt zsebes farmerek megjelenését.

A kollekció a Truereligion.com oldalon jelenik meg május 5-én, csütörtökön – Sosa ekkor egy VIP release bulit is tart Los Angelesben. Ezen túl a Brown’s, a Farfetch és a Brother 2 Brother üzleteiben lehet lecsapni a ruhákra.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés