Kövess minket

Bulvár

Chris Brown kislánya miatt változik

Chris Brown egóját félretéve arról számolt be, hogy sokáig bolond volt. Az amerikai r’n’b énekes elmondta azt is, hogy életét és gondolkodását radikálisan megváltoztatta kislánya, Royalty születése.

Megosztva

Chris Brown a Notion Magazine-nak adott interjút. Az amerikai énekes őszintén beszélt új albumáról, mely december 18-án került a boltokba. A néhai arrogáns előadó azt is elmondta, hogy nem volt kérdés számára, hogy új albumát kislánya után nevezze el. Az anyukával, azaz ex-partnerével nem felhőtlen a viszonya, azonban jó apukaként igyekszik, hogy a konfliktusokból a kis Royalty semmit se érezzen meg.

A 26 éves előadó azt is vállalta, hogy a múltban követett el hibákat. „Az emberek hibáznak, én is szoktam. Elítéltem az embereket, akik hibáztak és ők is elítéltek engem. Ebben az a legjobb, hogy tanultam belőle valamit.” – miután őszintén vallott hibáiról azt is hozzátette, hogy fiatalkorában arrogáns volt, amire cseppet sem büszke. 

„Köszönöm Istennek, hogy valami nagyobbal készült nekem.” – ezzel a mondattal egyértelműen utódjára utalt, melyhez azt is hozzáfűzte, hogy tetszik neki az apaság.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük