Kövess minket

Hiphop

Chris Brown megint nem bírt magával

Rosszalkodott a turnéja alatt.

Megosztva

Chris BrownnnFotó: Getty / Europress

Mindenki jól emlékszik arra, amikor 2009-ben bombaként robbant a hír: Chris Brown jól ellátta a baját akkori kedvesének, Rihannának. A sztárpárnak egyébként is viharos volt a kapcsolata, ám az énekesnél betelt a pohár és barátnőjén vezette le a feszültséget. Rihanna ekkor kapott észbe, a verés után készült képek bejárták a világot, és ő is úgy döntött, jobb lenne ebből a kapcsolatból kiszállni.

Ezután úgy tűnt, Chris lenyugodott, megjavult, megtért, lehet bárhogy hívni, nagyon sokáig csak a jó oldalát mutatta. Mostanáig. Chris két zenész kollégájával, Fetty Wappal és French Montanával éppen egy autós jelenetet forgattott, amikor megjelent egy nő, aki nem volt része a videoklipnek és elkezdte felvenni őket a telefonjával. Ez nem tetszett a rappereknek, akik megpróbálták megszerezni a telefont. A váratlan vendég nem engedelmeskedett, így Chris és a két kollégája szinte elütötték a nőt.

A nő a rendőrökhöz sietett, akik rövid időn belül kihallgatásra invitálták a rappereket. Chris Brown 2012 óta szinte minden évben összetűzésbe került a szervekkel. Ebben az évben Drakkel veszett össze, 1 évvel később Frank Oceannal rúgta össze a port, majd 2014-ben egy testi sértés miatt kellett 36 órát a börtönben töltenie. Ez már a biztos uraknak sem tetszett, úgyhogy elküldték egy 90 napos dühkezelő tanfolyamra, ahonnan csak úgy jöhetett el, hogyha csinál valami rosszat, akkor visszaküldik a börtönbe. Kíváncsian várjuk, ebből az esetből mi sül ki.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés