Kövess minket

Bulvár

Chris Brown öngyilkos akart lenni

Chris Brown 2009-ben, mikor kiborult a bili, és mindenki megtudta, hogy bántalmazta Rihannát, öngyilkos akart lenni. Az amerikai r&b énekes ezt a karrierjét bemutató dokumentumfilmjében árulta el. Chris Brown őszintén az előzetesben őszintén beszél a barbadosi énekesnővel kapcsolatos incidensről.

Megosztva

„Amerika szerelme voltam, de az első számú ellenségévé váltam… Egy szörnyetegnek éreztem magam. Még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejemben. Nem aludtam, és az ételt sem kívántam.” – a filmben, amelynek megjelenési dátuma egyelőre még nem publikus, több híresség is feltűnik majd, például Usher, Jamie Foxx, Jennifer Lopez vagy Mary J. Blige.

Rihanna és Chris Brown viszonylag fiatalon habarodtak egymásba, és 2008-ban kezdtek el járni. A barbadosi énekesnő szexuális tartalmú üzeneteket talált párja telefonjában, amitől teljesen kiakadt, és egy hatalmas verés lett az eredménye. Chris Brown végül nem került börtönbe, az talán nagyobb büntetés volt számára, hogy szponzorai elpártoltak tőle.

[vembed vimeo=”163062194″ ]

A filmben élete minden jelentős momentuma nagyító alá kerül majd. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés