Kövess minket

Bulvár

Chris Brown összeverekedett egy klub fotósával, most harmincezer dollárt követelnek tőle

Chris Brown csak úgy úszik a botrányokban!

Megosztva

Forrás:


Az utóbbi időben a külföldi sajtó attól volt hangos, hogy az R’n’B sztár, Chris Brown öklözni fog Soulja Boy-jal, habár ebből a távlatból ez inkább buta kis felhajtásnak hangzik, mintsem komoly összecsapásnak. Azt sem szabad elfelejteni, hogy Chris a Migos egyik tagjába, Quavoba is beleállt, mert a rapper randizni mert volt barátnőjével.

Az énekes körül aztán csak halmozódnak a balhék, most például a floridai Tampa night club követel tőle 30 ezer dollárt, mert szerintük nem teljesítette a szerződésben foglaltakat. Az egész ott kezdődött, hogy Chris Brown fellépést vállalt a helyen, de az egy órás műsor csak öt percesre sikerült, mert verekedés tört ki. Hogy miért? Azt nem lehet tudni, de egy bizonyos: az énekes kezdte a balhét, nemes egyszerűséggel adott egy sallert a klub fotósának, ezután az embereivel együtt lelépett a helyről.

Mivel a night club a celebet hibáztatja, így köszöni szépen, de szeretné visszakapni a koncertért járó 30 ezer dolcsit, amit az énekes nem igazán szeretne kiengedni a kezei közül.

Mondjuk, egy pofon sem véletlenül csattan el… Várjuk a fejleményeket!

[vembed tmz=”0_eh67zbvv” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés