Kövess minket

Film

Chris Evans kevesebbet akar dolgozni, inkább betépne és zenét hallgatna

Megosztva

Chris Evans szeretné egy kicsit lassítani. A 42 éves színész, akit sokan a Marvel filmek Amerika kapitányaként ismernek, a GQ-nak adott interjújában elmondta, hogy idősebb korában nem feltétlenül filmezéssel foglalkozna. „Végső soron tényleg remélem, hogy talán egy kicsit kevesebbet fogok színészkedni az életemben. Rengeteg más érdeklődési köröm van” – osztotta meg Evans, aki elismerte, hogy „talán” fontolóra venné a Marvel Moziverzumba való visszatérést, de csak ha nem érezné úgy, hogy csak a pénzért csinálja. „Nincsenek Oscar-díjaim, és nem vagyok egy kalap alá véve más nevekkel, akik a szakma tetején vannak. Ugyanakkor nagyon elégedettnek érzem magam„.

Szeretem az autonóm dolgokat. Szeretnék csak elszívni egy jointot, zenét hallgatni, és fazekasmesterséggel foglalkozni” – folytatta. „Érted, mire gondolok? Például, amit Seth Rogen csinál. Csak menj be a műhelyedbe, és csinálj valamit. És milyen kielégítő, milyen egyszerű, milyen hétköznapi. Imádok színészkedni, de egyedül nem lehet színészkedni. Olyan szakmát választottam, amihez nem csak sok különböző művészre van szükség, hanem közönségre is.” Rogen, aki köztudottan a marihuána szerelmese, az utóbbi években kezdett el foglalkozni a fazekassággal.

Evans 11 különböző Marvel-filmben tűnt fel, ebből hétben főszerepet játszott. Legutóbb a Netflix The Gray Man című filmjében és az Apple TV+ akció-vígjátékában, a Ghosted-ben tűnt fel. Még két nagyszabású filmes projektje van a láthatáron, így nem fog egyhamar visszalépni a színészkedéstől. Először Emily Blunt oldalán fog szerepelni a Netflix egyik bűnügyi drámájában, amelyről azt mondta, hogy „egy igazán szórakoztató szerepet” kapott, majd a karácsonyi hangulatú Red One című akció-kalandfilmben fog szerepelni Dwayne „The Rock” Johnson oldalán.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés