Kövess minket

Pop

Christina Aguilera: botrányos, vad és még mindig szexi!

Csak egy gyereksztár tudhatja azt, hogy mennyire nehéz hosszú távon fenntartani a népszerűséget és bekebelezve a showbizniszt világhírnévre törni. Ez nemcsak Britney-nek sikerült, hanem Christina Aguilerának is.

Megosztva

A New York-ból származó énekeső karrierje viszonylag korán vette kezdetét. Az iskolatáskától még meg sem szabadult, mikor már a The Mickey Mouse Club televíziós műsorban vett részt. Azóta nagyon sok dolog történt vele. 2000-ben riválisa, Britney felett is győzelmet aratott, amikor a Grammy díjátadón elnyerte az Év felfedezettjének járó díjat. A popikon az elkövetkezendő években még három Grammy-vel gazdagodott.

Az énekesnő a nagy slágerek után úgy döntött, hogy egy időre személyesebb út felé halad. És jól is tette. A zene számára sokáig nem volt más, mint terápia. A dallamoknak és a ritmusoknak köszönhetően kiénekelhette magából mindazt, ami nyomasztotta. A gyermekkorában átélt fizikai erőszak és lelki terror, mellyel apja sújtotta, alaposan rányomta a bélyegét Christina életére. A későbbiek folyamán fájdalmas emlékeit meg is énekelte – a negyedik albuma, a Stripped dalai hordozzák szenvedésének nyomait. Hasonló témát hordoz magában a Beautiful, a Can’t Hold Us Down vagy a Fighter is, melyekkel a nőket érő sorozatos megfélemlítésre akarta felhívni a figyelmet.

„A zenéhez való viszonyom meghatározta az egész életemet. Egy közeget adott, ahol kiengedhettem haragomat, frusztrációmat és fájdalmamat.” – nyilatkozta az énekesnő. Négy évvel később kiadta a Back to basics című albumát, melyet szünetekkel követett a Bionic és a Lotus felvétel.

Christina nemcsak hangjával teljesedett ki, hanem szexuális idollá is vált. Öltözködése miatt sokan elítélték, de számtalan követőt is sikerült magához csábítania. Vulgáris stílusát egyszer azzal kommentálta, hogy szeret kockáztatni, főleg, ha a divatról van szó. Az énekesnő nem elégedett meg ennyivel, népszerűségét kihasználva arcát és nevét kölcsönözte egy saját illatnak, valamint színésznőként részt vett egy musicalben is. Néhány évvel ezelőtt felkérték, hogy foglaljon helyet a The Voice zsűrijében, azonban mikor második babáját várta, inkább átadta a stafétát Gwen Stefaninak. Az amerikai sajtóban keringenek pletykák az énekesnő visszatéréséről, akiről nem árt tudni, hogy december 18-án ünnepelte 35. születésnapját.

3x Christina Aguilera
– Time 2013-ban a világ legbefolyásosabb emberei közé választotta
– Több, mint 50 millió példányban keltek el lemezei
– Két gyermeke van, két különböző apától. A fiának ex-férje, Jordan Bratman az apja, míg lányának jelenlegi partnere, Matthew Rutler.

[vembed youtube=”kIDWgqDBNXA” ]

[vembed youtube=”eAfyFTzZDMM” ]

[vembed youtube=”4Rg3sAb8Id8″ ]

[vembed youtube=”x7OnczeyWpQ” ]

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük