Kövess minket

Hiphop

Clevelandig utazott egy japán rapper, hogy találkozzon kedvenc csapata, a Bone Thugs -N-Harmony tagjaival, ahogy leszállt a repülőről megtámadták és kirabolták

Kerülőutakon, de végül összejött a tali – Lazy Bone-nal.

Megosztva

Forrás:

Egy kezdő japán rapper, bizonyos Ryo Muranaka a fejébe vette, hogy a legújabb, frissen felvett lemezét személyesen adja át kedvenc rapcsapata, a Bone Thugs-N-Harmony tagjainak Clevelandben, ám a nem túl alaposan átgondolt tervébe több ponton is hiba csúszott. Mivel éppen pénzszűkében volt még repjegyet sem tudott venni, ezért kénytelen-kelletlen eladta minden ingóságát – köztük az autóját, de az így befolyt összegből is csupán egy odaútra szóló jegyre futotta. Nem maradt más választása tehát, csak a vakszerencsében bízhatott, hogy haza is fog jutni a kalandos CD cserét követően.

Ryónak ez az „apróság” egy pillanatra sem szegte azonban kedvét: felszállt a Clevelandbe tartó járatra, bizakodva hátradőlt a székében, fújt egy nagyot, és teljesen átadta magát a felhőtlen boldogságnak a felhők felett.

A földetérést követően viszont már semmi sem úgy alakult, ahogy azt otthon, a négy fal között elképzelte. Cleveland sajna a rosszabbik arcát mutatta meg neki: amint a város utcáit rótta ismeretlenek megtámadták és teljesen kifosztották. Nem csak a maradék zsebpénzétől szabadították meg az elkövetők, elvették a bőröndjét is, az abban lapuló ajándék cédékkel együtt.

Két férfi talált rá és próbált segíteni a pórul járt Ryón, aki, mivel alig beszél angolul egy telefonos fordítóprogrammal igyekezett szót érteni velük. Sikerrel járt, a sztori pedig nem sokkal később még a helyi hírekbe is bekerült az „őrangyalainak” hála. Ott futott bele a Bone Thugs kirakatembere, Lazy Bone is; Lazyt annyira meghatotta a srác vállalása, hogy bérelt neki egy hotelszobát ideiglenes szállásként, valamint kifizette a repülőjegyét Japánba, bár Ryo vélhetően a személyes találkozónak örült a legjobban.

Emberünk azóta hazatért – mondjuk amúgy sem maradhatott volna sokáig, a tartózkodási engedélye csak rövid időre szólt ugyanis.

A Bone Thugs tagja, Krayzie Bone utólag elmondta, óriási megtiszteltetésnek veszik, hogy valaki ilyen nagy utat tett meg miattuk, de óva intenek mindenkit, hogy Ryo után csinálja a kontinenseken átívelő mutatványt.

[vembed youtube=”VssZ5yx4NW0″ ](HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés