Kövess minket

Aztaa

Common, Chance The Rapper és Quavo is pályára lép az NBA All-Star hétvégéjének celeb meccsén

Hol van már megint 2 Chainz?!

Megosztva

Forrás:

Jövő vasárnap (magyar idő szerint hétfő hajnalban) a chicagói United Centerben kerül megrendezésre az idei NBA All-Star hétvége leginkább várt eseménye, a Team GiannisTeam LeBron összecsapás. De mielőtt a liga legjobbjai egymásnak feszülnének, pénteken a hírességek meccselnek egy jóizűt az úgymond celeb-gálán, melynek résztvevői között, csak úgy, mint az elmúlt évek során, több rappert is találunk.

[instagram]B8MwbNEhGxP[/instagram]Rögtön a sor elején ott van a két chicagói natív, Common, illetve Chance The Rapper, akiket csapakapitányoknak jelöltek újságíró-edzőik, az ESPN csatorna megmondóemberei, Stephen A. Smith és Michael Wilbon. Commont nem megsértve kötelező megjegyezni, hogy Chance kinevezése különösen bölcs döntésnek tűnik innen a távolból: nem mindenkinek sikerül ugyanis 11 dobást elrontani egymás után, míg végre elsüllyeszt egy árva triplát, mondjuk azt legalább csont nélkül.

[vembed youtube=”zagFkVtkpYE” ](Mindkét „csk” szerepel egyébként a Team Giannis – Team LeBron félideji showjában.)

Rajtuk kívül, helyesebben velük együtt pályára lép még Quavo is, őt meg azért érdemes kiemelni, mert a Migo hagyományosan jól teljesít ezeken az ütközeteken: 2018-ban például 19 szerzett pontjával MVP-nek (magyarán legértékesebb játékosnak) választották, tavaly pedig ezt megfejelve 27-et hintett – MVP cím nélkül.

Szegény 2 Chainz viszont ezúttal sem került be egyik csapat keretébe sem.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés