Kövess minket

Aztaa

Conor McGregor szerint Floyd Mayweather MMA-sként is megállná a helyét

Az ír agyondicsérte volt ellenfelét.

Megosztva

Forrás:

Megtörte hallgatását Conor McGregor, aki a vesztes meccs után először posztolt Instagram oldalára. A saját, Notorious whiskyjével pózoló ír egy igen terjedelmes szövegben köszönte meg a rajongóinak a támogatást, de szép szavakat intézett Floyd Mayweather-höz is, aki technikai KO-val győzedelmeskedett a tizedik menetben, megszerezve ezzel 50. profi győzelmét, végleges visszavonulása előtt.

Conor a posztjában kifejti, hogy kemény felkészülésen van túl, és ha lett volna még ideje, akkor talán a 12. menetig is bírta volna Floyd ellen. Mindezek ellenére úgy érzi, semmi sem csinálna másként, és egy tanulási folyamat részeként tekint a meccsre, melynek során sok tapasztalatra tett szert. Gratulált továbbá Floyd-nak a győzelemhez, akivel azért a meccs előtt ment rendesen a szócsata, Conor oldaláról kifejezetten mocskosan.

„Gratulálok Floyd-nak a nagyszerű meccsért. Nagyon tapasztalt, megfontolt bokszoló, remélem kiélvezi a visszavonulását. A tapasztalata, nyugodt természete, valamint az állóképessége egyértelműen hozta neki a meccset, ehhez kétség sem fér. Mindig is azt mondtam neki, hogy ő nem egy harcos, hanem egy bokszoló, de úgy, hogy megtapasztaltam miként küzd a ringben, kijelenthetem, hogy mégiscsak korrekt harcos. Olyan képességei vannak, amit akár MMA-sként is kamatoztathatna. Emelem poharamat mindenkire, aki részt vett a rendezvény lebonyolításában, vagy csak legalább élvezte!” – írta az ír, akinél egyelőre kérdés, hol folytatja tovább a sportkarrierjét.

[instagram]BYc4cTmgK-7[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés