Kövess minket

Aztaa

Conor McGregort őrizetbe vették, miután megtámadott egy UFC buszt

Örökre eltilthatják a UFC versenyektől.

Megosztva

Forrás:

Conor McGregor heves vérmérséklete ismert tény, de az ír ketrecharcos tegnap még magához képest is túl messzire ment. A UFC nemrég megfosztotta könnyűsúlyú világbajnoki övétől, mivel nem tért vissza időben a ringbe, hogy megvédje azt, de még ez sem lehet indok arra, hogy az ír tegnap megtámadta egyik nagy ellenfelének, Khabib Nurmagomedovnak a buszát New York-ban. Az eset a UFC 223 gálájának brooklyni beharangozó eseményén történt, ahol Conor hivatlanul jelent meg, majd törni zúzni kezdett. 

[twitter]https://twitter.com/Grabaka_Hitman/status/981984469052739584[/twitter]
Conor, ahogy a felvételen látható egy kézi targoncát vág neki a busznak, aminek következtében betört a jármű ablaka, megsebesítve több embert is. McGregor vélhetően megint csak egy kis médiafelhajtást akart magának, de elszámíthatta a dolgot, mivel a buszban 8000 dolláros kár keletkezett, az azon utazó sérültek között pedig a gála egyik harcosa, Michael Ciesa is ott van, nyolc napon túl gyógyuló arcsérülései vannak, emiatt nem tud majd ringbe lépni. Dana White, a UFC elnöke az ESPN sportcsatornának azt nyilatkozta, hogy ez a legundorítóbb történés a szervezet történetében.

Conor először elrohant a felelősségre vonás elől, később viszont feladta magát a rendőrségen. A balhé miatt 3 ütközetet is töröltek a hétvége programból, Conort pedig akár egy életre eltilthatják.

(The Guardian)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés