Kövess minket

Film

Country paródiát csinált a South Park, Kendrick Lamar HUMBLE.-jából

My left hook just went viraaaaaaal!

Megosztva

Forrás: Youtube

Elstartolt a South Park új évada, és Lorde, Kanye West, valamint a Radiohead után rögtön egy zenei paródia szerepelt az első részben, ezúttal Kendrick Lamar HUMBLE. című száma lett a feje tetejére állítva. 

A 21. évad nyitó része az amerikai nacionalisták előretörésével foglalkozott. Természetesen a sorozathoz hűen ezt is teljesen elborultan kezelték, felcserélve a netnáci charlottesville-i tüntetőket a kisváros parasztjaira, akik a zsidók helyett a technológiát utálják, amiért “elveszik a munkát! a dolgos South Park-i munkásoktól. Jim Bob is ezekhez a tüntetőkhöz tartozik, és mint a lenti videón látszik teljesen jól funkcionál élő Spotify-ként, hisz simán lejátssza Kendrick Lamar HUMBLE.-jét, igaz a pontos szöveg nem teljesen megy neki, és egy kis öncenzúrát is be kellett vetnie.

[vembed youtube=”eKTnwh91GO8″ ]Az idei évad amúgy nem követi majd az előző folytatásos rendszerét. Matt Stone a The Hollywood Reporter-nek nemrég azt nyilatkozta, iszonyat kemény munka volt egy teljes sztorit végigvezetni egy évadon keresztül, és a végén még nehezebb volt értelmesen lezárni az egészet, szóval idén ezt kihagyják.
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.