Kövess minket

Pop

Courtney Love imádja Miley Cyrust?!

Courtney Love elmondása szerint kedveli Miley-t, azonban a közös munkával valamiért mégsem szimpatizál.

Megosztva

mileyvagott

Getty Image / Europress

A valamikori gyerekikon, Miley Cyrus és Courtney Love között igencsak dúl a barátság. A két hölgy együtt kávézott, a pletykák szerint azonban közös munkáról szó sincs. Courtney Love örömmel tett eleget Miley meghívásának, azonban úgy gondolja, zeneileg nem passzolnak össze.

Courtney Love-val készített interjút a Citizens of Humanity magazin. Az énekesnő szót ejtett Facebookról, Twitterről, sőt még arról is, hogy a szociális hálózatoknak köszönhetően találkozott Miley-val. „A Twitter egy szuper dolog, az emberek követhetik egymást és barátkozhatnak. Miley egy italra hívott meg engem a Chateau-ba (Chateau Mamont egy étterem Los Angelesben, szerk.), ahol kávéztunk egy jót. Majd pedig a legjobb barátommal, Brett Ratnerrel találkoztunk.” – nyilatkozta az 51 éves énekesnő a találkozóról.

CurtneyLvagott

Getty Image / Europress

Courtney Love nagyon jól érezte magát, de a közös munkát nem támogatja Miley-val. Úgy gondolja, hogy Miley nagyon ügyes és tehetséges, ám zeneileg mégsem passzolnak össze. Reméljük, a fiatal énekesnőt nem sokkolta. Miley jelenleg a The Flaming Lips rockbandával dolgozik együtt egy közös albumon. Augusztus 30-án pedig az MTV Video Music Awards egyik moderátora lesz azért, mert a Wrecking Ball múlt éven elnyerte az Év videoklipje díjat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük