Kövess minket

Pop

Csajos nosztalgiázás! Te is ezekre buliztál?

S Club 7, A*Teens, és egyéb finomságok, te is emlékszel még rájuk? Ha csak ismerősen dereng, akkor gyere és tarts velünk, elevenítsük fel együtt ezeken az esős, őszi napokon!

Megosztva

iStock 000048249682 LargeFotó: Getty / Istock

Az S Club 7 nevű együttes 1999-ben alakult. Pályafutásuk nem tartott sokáig, 4 év és több világsláger után a banda sajnálatos módon feloszlott. A formációnak, mert ugyebár a névből is következik 7 tagja volt: Rachel, Jo, Tina, Paul, Jon, Hannah és Badley. Érdekesség, a hasonló hangzás miatt pedig nem is olyan nagy meglepetés, hogy az együttes menedzsere Simon Fuller volt, aki a Spice Girlst is irányította. A csapat szinte az egész világot meghódította – kivéve Amerikát.

[vembed youtube=”GLQ0biK-ZgA” ]

Másodikként az Atomic Kitten, igazi csajos számára esett a választásunk. Az angol lánybanda 1997-ben állt össze. Az eredeti felállás tagjai Liz McClarnon, a magyar származású Kerry Katona és Heidi Range voltak. Később Heidi kivált és 2001-ben átment a Sugababes nevű szintén brit lánycsapatba.

[vembed youtube=”u8CMsQ-p1ls” ]

Ezért nem nehéz kitalálni, hogy a következő a sorban a Sugababes, akiknek szintén széles körben terjedtek el slágereik. Az együttes legnépszerűbb száma a Push the Button 2009-ben hatalmas sikert aratott, mostanra több, mint 11 millióan kattintottak rá a YouTube VEVO-csatornáján.

[vembed youtube=”oJDGcxAf9D8″ ]

Óóóóó, ez a szám ősrégi! Kezeket fel, ha neked is ismerősen cseng és akkor is, ha megpróbáltad a koreográfiát utánozni!

[vembed youtube=”ggiUMDccO0Y” ]

Az A*Teens 5évvel alakulásuk után az egyik legsikeresebb svéd banda volt Amerikában. Olyanokkal léptek fel, mint például Britney vagy P. Diddy.

Végül pedig, ha még egy kis ideig nosztalgiáznál vagy csak a szőke hajú kisfiút nézegetnéd, akkor az A*Teens Halfway Around The World-jét se hagyd ki:

[vembed youtube=”bhLHZovX1t0″ ]


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük