Kövess minket

Események

Csak egy napra nyit ki idén Budapest 2018-as kedvenc szabadtéri szórakozóhelye, a Valyó Kikötő

Március 15-én búcsúznak.

Megosztva

Forrás:

Idén is kinyit a tavalyi év egyik legjobban pörgő szabadtéri szórakozóhelye, a Valyó Kikötő, de mindössze egy napra. A Rákóczi híd környékén lévő dunaparti hely tavaly bukkant fel a fővárosi bulitérképen, de egy évnyi móka után elveszik tőlük a területet, mivel stadion épül a helyén.

Ahogy a Valyó szervezői írták közleményükben:

“Sokan, sokszor kérdeztétek, hogy kinyit-e a Valyo Kikötő idén is és ha igen, mikor. Rengetegen jeleztétek, hogy jönnétek fellépni, programot szervezni vagy akár csak építeni. Tavaly láttuk, hogy a munka, amivel a Kikötő megvalósítása járt mennyire megéri: többen nevezték Budapest legmenőbb helyének. Mindent megtettünk, hogy folytathassuk idén is, viszont az elmúlt napokban végül döntés született: a Kikötő a hamarosan épülő Budapesti Atlétikai Aréna építési, felvonulási területe lesz, ezért nem tudják a továbbiakban bérbe adni.”

Forrás:

A Valyó idei első és egyben utolsó eseményét március 15-én tartják meg, ezzel megünnepelve a tavalyi sikeres évet és egyben búcsúzva a területtől. A szervezők állítják, hogy cserébe lesz Strand a Rómain, Szabihíd és sok kis projekt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés