Kövess minket

Pop

Csalódást okozott Sam Smith?

Itt az idő, amire körülbelül már a nagy bejelentés óta vártunk. Sam Smith végre prezentálta a legújabb James Bond-film dalát. Az énekesnek a megtiszteltetésen a Disclosure-rel kellett osztoznia, de a számban csipetnyi elektronika sem fedezhető fel.

Megosztva

Sam Smith Fotó: Getty / Europress

Az előző Bond-sláger a dinamikus és domináns hangú Adele nevéhez fűződik. Vajon a 23 éves énekes, Sam Smith száma is akkora sikert arat majd? A brit tehetség a napokban mutatta be a Spectre filmzenéjét. A Writing’s On The Wall balladában az énekes zongora és zenekar kíséretében rávilágít zenei képzettségére. A rajongóknak és természetesen a zeneiparnak is teljes mértékben meglepetés volt, hogy Smith producerén kívül még megjelent a képben a Dislosure is. Ezeknek az infóknak a tudatában sokan találgatták, vajon mi lesz a közös munka eredménye. A kellemesen intim dalról most lehullt a lepel, amit a kritikusok már el is kezdtek ízekre szedni. Akadtak olyanok, akik Michael Jackson The Earth Song-jához hasonlították, és valóban. A BBC Radio 1 olyan leleményes volt, hogy a két dalról egy mash-upot is összerakott.

A rajongói vélemények is megoszlanak, mert vannak olyanok, akik szerint ez mindenidők legrosszabb Bond-zenéje, de sokaknak tetszik Sam Smith karakteres hangja. Igen, abban biztosak vagyunk, hogy hiányzik valami, ami a dalt dinamikusabbá teszi. Ettől függetlenül, Sam Smith, akinek nem is olyan régen a hangszálait műtötték, a legjobbat hozta ki magából.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés