Kövess minket

Stílus

Csernus Imre könyvet írt, CSAJSZIKNAK!

Dr. Csernus Imre pszichiáter, a férfi és a nő lélektana után, most a fiatal hölgyekhez, azaz a csajszikhoz szól. A szakember könyvében ismét a nőiességre keresi a választ.

Megosztva

csernusimre1118

Fotó: diningguide.hu

A NŐ – Csajsziknak című könyv fülszövegén olyan kérdésekkel találkozhat az olvasó, mint például: Nő akarsz lenni? Jó nő? Boldog nő? Boldogabb, mint az anyád, vagy azok a felnőtt nők, akik körülvesznek? De nem tudod, mit tehetsz ezért? Majd az író elismeri, hogy a mai nőknek nehéz dolga van, sokak nem kapnak olyan mintát, amelyet követve kellő önismeret szerezhető.

A pszichiáter nyolc évvel ezelőtt írta meg a Nő című könyvét. A nagy sikerre való tekintettel dr. Csernus Imre ismét tollat ragadt, és elkészítette a Nő átdolgozott változatát a fiatalabb korosztály számára, melynek a Csajszik címet adta. Az író úgy gondolja, hogy a kérdés, melyet 2007-ben boncolgatott, most aktuálisabb, mint valaha volt. A világ megváltozott, de a problémák ugyanazok maradtak. A pszichiáter tabukat félretéve, őszintén beszél arról, hogy mit gondol a korai szexről, a mobiltelefonos randi-alkalmazásokról, az internetes társkeresésről, illetve a közösségi média veszélyeiről.

Végre egy könyv, amely felhívja a figyelmet bizonyos dolgokra, támpontokat ad, segítséget nyújt. De a döntés a tiéd.

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.