Kövess minket

Pop

Csicsásan fest Beyoncé az új Coldplay klipben

Már tűkön ültünk, annyira vártuk a Coldplay és Beyoncé közös produkcióját. És végre meg is érkezett a Hymn For The Weekend című számhoz készült klip.

Megosztva

A brit banda Hymn For The Weekend klipjében Queen B egy bollywoodi csillagot alakít, de a történet is tartogat ám érdekességeket bőven. Például azt, hogy a formáció A Head Full Of Dreams albumnál elindította a színes vizuál lavináját, mely az új klip kockáiból is visszaköszön. A klipet októberben forgatták az indiai, Mumbaiban és az egész mögött Ben Mor áll. Az amerikai rendező nagy hangsúlyt fektetett a színekre és az egzotikus helyekre, de nem hiányozhatott az indiai fesztiválhangulat, a zene és a hindu szentek sem. Az i-re a pontot természetesen Beyoncé teszi, aki egy csicsás csillagként tündököl. Rajta kívül feltűnik még az indiai színésznő, Sonam Kapoor is, aki nagy rajongója a brit zenekarnak.

[vembed youtube=”YykjpeuMNEk” ]
Sokaknak tetszett a klip, azonban akadtak olyanok is, akikből ellenszenvet váltott ki. Egyesek szerint olyannak mutatják be Indiát, amilyen nem is. Egy Twitterező azt a kérdést tette fel, hogy miért akarják azt mutatni az indiaiakról, hogy mást sem csinálnak, csak táncolnak, ha az valójában nincs is így.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés