Kövess minket

Hiphop

Csillagot kapott Missy Elliott a Hírességek sétányán, Los Angeles külön napot is elnevezett róla

Megosztva

Los Angeles városa „Missy Elliott Nap„-nak nevezte ki november 8-át, miután a pionír rapper saját csillagot kapott a Hollywoodi Hírességek sétányán. Missy-t menedzsere, Mona Scott-Young, valamint két szintén zenész barátja, Ciara és Lizzo kísérték el a ceremóniára.

Valahogy sikerült olyan szerencsésnek lennem, hogy Missy Elliott lehetett az én mentorom és nagy testvérem. Ő mindenhez úgy áll hozzá, hogy semmi sem lehetetlen, és még máig ezt sugározza magából. Rengeteg női előadónak járta ki az utat, de hozzá senki sem fogható. Csak úgy árad belőle a kreativitás, ő megtestesítője a nagybetűs művésznek, erős, határozott, és kemény. Stílusokon átívelő hangzása áttörte a mainstream üvegfalat, és máig érezteti a hatását” – mondta Ciara az átadáskor, de Lizzo is hasonló kedves szavakkal illette, hozzátéve, hogy őt is kimondhatatlanul inspirálta a zenekészítésben.

Missy a beszédében elmondta, hogy sokat betegeskedett mostanában, depresszióval és szorongással küzdött, de még mindig itt van, és csinálja tovább a dolgát. Megköszönte édesanyjának és Timbaland-nak is, aki sajnos nem tudott eljönni az eseményre, de mégis fontos szerepe volt Missy felfutásában. A rapper elmondta, hogy eredetileg nem is akart zenész lenni, de felajánlottak neki egy lemezszerződést, amiből végül hat lett. Missy végül megköszönte a női hiphop előadóknak, kiemelve azokat, akik még előtte megmutatták, hogy a gyengébbik nemnek is helye van a szcénában. „Szeretném megköszönni a hiphop keresztanyáinak, Queen Latifah, Monie Love,  Sha-Rock, Angie Stone, Roxanne Shante, Yo-Yo, MC Lyte, Salt-N-Pepa, köszönöm nektek, még ha lehet ki is hagytam valakit, ti voltatok az alap, amire támaszkodni tudtam. Ti voltatok, akik helyet követeltetek nekünk, hogy mi már csak könnyedén leülhessünk. Nektek köszönhetem ezt a pillanatot” – mondta.

(VIBE)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés