Kövess minket

Stílus

Csizma fazonú és magassarkú Crocs klumpákat mutatott be a Balenciaga

Megosztva

Pusztító lépéssel tett pontot a klumpa-trend ügyének végére – egyben az i-re is feltette a pontot – a Balenciaga: az elborult húzásairól oly híres divatház továbbvitte a Crocs-szal már évekkel ezelőtt megkezdett papucsos együttműködését, nemrégiben zajlott, 2022-es tavaszi darabjaikat prezentáló bemutatójukon pedig

a kifutón csillogtatták meg a gumicsizma-és magassarkú klumpáikat.

Ugyanis ezek az új Crocs „kollab” remekbe szabott termékei, melyek zöld és szürkés-fekete színben lesznek kaphatóak a jövőben. A híres krokodilos papucsok – melyeket Demna Gvasalia kreatív igazgató „nagyon innovatív cipőknek” nevezett – újabb átalakításáról van szó, tekintve, hogy korábban már sikeresen platformcipővé konvertálták ugyanezen modellt – ez azt jelenti, hogy még emeltek rajtuk pár centit, némelyikre pedig szegecseket is tettek.

Most habszivacstorony helyett egy durva, amolyan laposított végű, furcsa „tűsarok” került a klumpák egy részére, a másikakból pedig gumicsizma lett, mégpedig olyan, melynek Crocs-mivolta aligha detektálható, sokan pedig biztosan nagypapáik kerti szettjére asszociálnak, miután megpillantják őket.

Forrás: Bustle.com
Forrás: Insider

A The Cut szerint nehéz eldönteni, hogy emberiség ellen elkövetett bűntettről, vagy egy remek, iróniával telített, dúsgazdag embereknek görbe tükröt mutató fricskáról, mi több prankről van szó, a lap mindenesetre óva int mindenkit a lábbeli viselésétől, azt tanácsolják, hogy a friss Balenciaga x Crocs láttán inkább nézzünk félre, ha tudunk.

A The Guardian ehhez képest a velős, „Miért kellett a Balenciagának tönkretennie a világ legpraktikusabb lábbelijét?” kérdést teszi fel, a kérdést, ami megannyi más Twitter felhasználó és divatérzékeny ember fejében megfogant a napokban.

A magassarkú klumpa és a gumicsizma egyelőre nem jelent még meg, a CNN szerint viszont megközelítőleg 1000 dollárba, vagyis nagyjából 287 ezer forintba fognak kerülni a darabok. Ehhez képest itthon 10 és 15 ezer közt találunk egy klasszikus Crocs-ot, de hát kinek van szüksége már arra, kérdem én?

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Mercedes-AMG arcpajzsok és kézitáska-hangszórók: ezekkel készül a Balenciaga az őszi szezonra – Off Media

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés