Kövess minket

Bulvár

Csoda történt, 50 Cent végre egyszer bocsánatot kért egy gyökér megszólalása miatt

Talán ebből tanul….vagy nem, mert Fiftyről van szó.

Megosztva

Forrás:

50 Cent imád trollkodni és mások vérét szívni, ebből a szórakozásából pedig elég ritkán enged, akit betalál, attól szinte soha kér utólag bocsánatot, most viszont valamiért mégis megtette. A pardon nála annyira nem mindennapi, hogy a legutóbbi (és kvázi az egyetlen) másik példa, ami eszünkbe jut, az egy 2016-os eset, ahol a rapper egy autista takarítót nevetett ki online, mivel azt hitte be van drogozva. Fifty később bocsánatot kért a a srác családjától telefonon és online is. 

Most szerencsére nem egy kerekesszékest, vagy vak illetőt oltott be, szimplán a memphisi rapper, Moneybagg Yo barátnőjét, Megan Thee Stallion-t kurvázta le úgy finoman. Moneybagg és Megan már egy ideje egy párt alkotnak, előbbi pedig egy Insta posztban osztott meg egy intim pillanatot, ami alá Fifty azt kommentelte, hogy annyi jól kinéző ribanc van a világban, Moneybagg egy idő után biztos elcsábul. Moneybagg ezt nem vette jó néven, és kijavította a New York-i rappert, hogy talán nem kéne ribancozni, mivel a szintén rapper Megan még csak véletlenül sem az.

[instagram]B14EzKnBIoB[/instagram]
Ezután fordult kínosba a szituáció, 50 Cent ugyanis gyorsan egy saját Insta posztban bocsánatot kért, és azzal védekezett, hogy nem ismerte fel Megant a képen, azt hitte valaki mással fotózkodik Moneybagg. „Ez egy félreértés volt, nem akartam tiszteletlen lenni, később felhívlak” – írta. Ki tudja, lehet eljutott hozzá az infó, hogy Moneybagg már rá is küldte a verőembereket, vagy Fifty tényleg ennyire rövidlátó, mindenesetre ritka pillanatok egyikét tapasztalhattuk meg, bocsánatot kért.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés