Kövess minket

Red (18+)

Csók, ahogyan a pasik is szeretik!

Nem nagy meglepetés, hogy a csókokat inkább a nők szeretik, azonban a pasiknak sincs velük gondja, csak éppen nem az édes ajakpuszival lehet nekik örömet okozni.

Megosztva


Kezdjük az alapoknál: a nyelves csóknak nincsen párja! A szimpátia elnyerése után, a pupillák a vonzalom jegyében kitágulnak és az is teljesen érthető, hogy az első szikrák meghozzák a férfiak kedvét ahhoz, hogy megízlelhessék kiszemeltjük nyelvét. Ha hasonló jár a te fejedben is, akkor ne habozz, teszteld a köztetek megbújó szenvedélyt! Egy kis nyelves móka garantáltan meghozza majd mindkettőtök kedvét a folytatáshoz.

Még mielőtt lejjebb mennénk, játssz egy kicsit ajkaival. Simogasd finoman alsó-, majd pedig felsőajkát, a hatás sem fog elmaradni. A csókcsata közepette lehelj finom csókokat nyakára, fülcimpájára, sőt megkeresheted nyelveddel mellbimbóját is. Érintsd az erogén zónákat és add át magad a pillanatnak!

Miután teljesen egymásra hangolódtatok célozd meg nemi szervét, de ez most ne csak arról szóljon, hanem alkalomadtán igenis minden pasinak kijár egy kis kényeztetés. A férfiak nagyon szeretik, ha a nők a hímvesszőt a szájba veszik, azonban ahhoz, hogy a maximumot hozd ki magadból, tapasztalj és kombináld a technikákat! A hímvessző mellett ne feledkezz meg herékről sem, egy kis simogatással azoknak is kedveskedhetsz. Végül, de nem utolsósorban ugye, neked is megvan az a mondat, hogy megéri lenyelni?!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés