Kövess minket

Aztaa

Csokiszószos burgert dobott piacra a Burger King

Megosztva

A Burger King a közelmúltban megmutatta, milyen is az, amikor egy bolondok napi tréfa testet ölt a valóságban. A cég még két éve április elsején poénkodott egy csokis burger megjelentetésével, aztán ahogy eljött 2020, az év, amikor bármi megtörténhet, úgy döntöttek tényleg piacra dobják az extrém ízesítésű szendvicset. 

Forrás: Burger King Taiwan

Ami minden értelemben újdonság, még úgy is, hogy láttunk már füves burgert, Fortnite burgert, fekete burgert és műhúsos burgert is (ezt Baba Aziz tesztelte nekünk), viszont mégsem túl elrugaszkodott, tekintve, hogy a gyorsétteremlánctól nem szokatlanok a bevállalósabb ötletek, februárban például penészes hambival reklámozták magukat.

Tehát tényleg piacra dobták a csokis gyorskaját, hivatalos nevén a Hershey’s Chocolate Whoppert, ami pontosan annyit ígér, amennyi a nevében benne van: egy Whoppert a Hershey’s, vagyis a világ egyik legnagyobb csokoládé előállítójának öntetével. Az egyedüli szomorú a sztoriban az, hogy a merész ízvilágú szendvics eddig csak Tajvanban debütált, ott viszont elég jó fogadtatásban részesült, ugyanis 506 darabot rögtön az első napon eladtak belőle, Tainan városában pedig 100 méter hosszú sorok várakoztak a cég éttermei előtt. 
[twitter]https://twitter.com/PrismriverLyric/status/1301062320886411265[/twitter] [instagram]CElBHP_j7m0[/instagram]

Aki kipróbálta az édes Whoppert (ami amúgy egy limitált promóció részeként jött ki), az nem igazán panaszkodott, a legtöbbek szerint a hús íze remekül harmonizált a csokis-mogyoróvajas (mivel amúgy az is jutott bele) szósszal. Ki tudja, talán egyszer hozzánk is elér majd. 

(Kotaku)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés