Kövess minket

Aztaa

Csont és bőr!

A legintelligensebb, legbotrányosabb hírességek után Hollywoodban szép számmal akadnak olyanok is, akik saját bőrükön tapasztalták meg az anorexia és a bulímia „örömeit”. Most olyan sztárokat mutatunk be nektek, akiknek sokáig a legnagyobb ellensége az étel volt.

Megosztva


Lady GaGa

Lady Gaga egyszer karcsú, máskor teltebb – az énekesnő súlya sokszor ingadozik. A szőke művésznő őszintén beszélt arról, hogy tizenöt éves korától fogva bulímiától szenvedett. Nagyon érdekes, hogy miként változott meg a hozzáállása. Két évvel ezelőtt ő bátorította a lányokat, hogy ne szégyenkezzenek testük és súlyuk miatt. Lady Gagának komoly problémái voltak, ám jelenleg elégedett önmagával.

Britney Spears

A 33 éves énekesnő, aki két gyermeket is a világra hozott, sosem volt elégedett testsúlyával. Sokszor küzd azért, hogy bomba alakja és kockás hasa legyen, néha pedig kitartása alábbhagy és kevésbé törődik külsejével. Abban az időszakban, amikor karrierje hanyatlóban volt, az egészségtelen fast food-ot kombinálta alkohollal. Életmódját a depresszió jellemezte, ekkor köszönt be nála a bulímia is, azonban fordult a kocka. Britney most már odafigyel életvitelére és aktívan sportol is. Jelenleg egészségesnek és fittnek néz ki.

Nicole Richie

Nicole Richie-nek, Lionel Richie mostohalányának, is van anorexiás múltja. A 34 éves énekesnő alakja nem volt mindig ilyen, pubertáskorában csont és bőr volt. Azt gondolnánk, hogy egy szakításon könnyen túlteszi magát az ember, ám Nicole Richie inkább a fogyást választotta. Drasztikusan akkor kezdett el veszíteni súlyából, amikor vőlegénye, DJ AM elhagyta. A popcsillag egyik napról a másikra az anorexiások ikonjává vált. Akkor kezdett el hízni, mikor férjhez ment Joel Maddenhez, akitől két gyereke született. Kismamaként felszedett pár kilót, ám még most is nagyon karcsú. Bomba formáját egészséges életmódjának és a testmozgásnak köszönheti.

Geri Halliwell

A népszerű lánybanda, a Spice Girls egyik valamikor tagja, Geri Halliwell is szép múlttal rendelkezik, már, ami a külsejét illeti. Mindig is egy olyan karakter volt, aki magát vörös tincseivel és buja melleivel adta el. Az énekesnő szólókarrier mellett döntött, mellyel teljes stílusváltás is járt. Geri drasztikusan lefogyott, szinta már látszottak a bordái is. Őszintén bevallotta, hogy szándékosan éheztette magát és több órán keresztül képes volt sportolni. Utólag jött arra rá, hogy bulímiás és anorexiás volt. Természetesen változások álltak be életébe, és most már nőies és kiegyensúlyozott.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.