Kövess minket

Hiphop

Csukd be az ajtót, mert itt van Louis Fox első klipje, az „NX PXRNX”

A fiatal klántag debütál.

Megosztva

Forrás:

Első klipjével jelentkezett a Clán nevű kollektíva tagja, Louis FoxNX PXRNX” címmel, alább lehet is csekkolni. A szerelmes és fura R&B trekk félig magyar és félig angol szövegekkel operál, az előadó, aki eme szám erejéig Louis Fux-ra változtatta a nevét, pedig azzal vezeti fel, hogy fiatal pároknak ajánlja a leginkább.

A klipről az alábbiakat mesélte nekünk:

A NX PXRNX munkálatai 2019 telének a végén kezdődtek a húshagyó kedd böjt előtti utolsó mámorában, azóta csiszoljuk. A dal elején lévő szintetizátor eredetileg Yung Lean Red Bottom Sky-jának a hangulatát akarta idézni, aztán végül elment egy teljesen más irányba az egész. A refrén tök spontán jött. Kellett még valami szöveg hozzá, mi másról, mint a szerelemről/szeretetről. Innen is köszi Brxght-nak, hogy használhattam az ő home studio szettjeit. Meg köszönet Velsz Kristófnak is, aki a második verze alatt ízlésesen gitározik. A videót Petyánszki Krisztián csinálta, néhány effekttel pedig Wolfshoot segített be.

A Clán amúgy egy testvérekből álló kollektíva, nem tudni pontosan hányan vagyunk, olyan három és hat között ingadozik ez a szám. Sokféle zenei stílussal foglalkozunk, szeretjük a zenét. Az underground közösségnek először egy On The Low bulin mutattuk meg magunkat a Gyere Velem című slágerünkkel. 2020 hajnalán pedig Clán album!

[vembed youtube=”0TDJ77lhSZ0″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés