Kövess minket

Hiphop

Curtis a jó Istent kéri, hogy összefuthasson végre Funktasztikussal

Nem, nem aláírást kérne tőle.

Megosztva

Forrás: YouTube

Újra fellángolhatnak az indulatok Curtis és Funktasztikus között egy tegnap közzétett videó hatására. Az ominózus vidi a TR3ND GANG YouTube csatornáján látott napvilágot, melyben az újpesti rappernek elemeznie kellett volna mezőkövesdi „kollegájának” egy dalszövegét, ám a kísérlet hamar befulladt és néminemű szakmázás helyett verbális pofozkodásba ment át.

„Ez az a büdös köcsög, te. (…) De ha meglátlak, a fejedet leszaggatom, te rossz csicska” – vágott bele Curtis az úgynevezett analízisbe, miután néhány sor felolvasása után leesett neki, hogy a 3Pontos címen futó sorozat készítői egy Funktasztikus szöveget toltak az orra alá. Nyilván nem véletlenül tettek így, hiszen tudvalévő, kettőjük között már egy ideje komoly ellentétek feszülnek, mivel Funk a 2019 végén megjelent, Rezonancia lemezén található, Vamzerek műfaja trekkben – a hazai szcéna számtalan képviselője mellett – nem túl baráti hangon Curtist is megemlítette, aki ezen akkor úgy felhúzta magát, hogy egy Facebook posztban megígérte neki, ha találkoznak személyesen, majd jól leszakítja a fejét.

[vembed youtube=”P4yKDghXjSU” ]A helyzet az óta mit sem változott, csupán annyiban, hogy mindamellett, hogy Curtis továbbra is egy irigy, megkeseredett embernek tartja Funktasztikust, azért elismeri a tehetségét is. Mondjuk ettől függetlenül a fejleszaggatást ismét kilátásba helyezte.

A videó publikálását követően Facebookon érkezett meg a válasz Mezőkövesdről: ebben Funk reagál az elhangzottakra, továbbá kijelenti, hogy a csatát megnyerte, már csak azért is, mert belőle nem hoz ki efféle indulatokat ellenfele.

[fbpost]https://www.facebook.com/funkfundamental/posts/3742549005783659[/fbpost]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük