Kövess minket

Hiphop

Curtis állítja, három éve nem nyúlt droghoz, úgy érzi Majka átverte és kihasználta

Megosztva

Curtis nyilatkozott a Majkával való szakításról, az újpesti rapper úgy érzi, hogy átverték, és ismét kihangsúlyozta, hogy nem esett vissza, sőt, évek óta nem látott a szervezete kábítószert – írja a Blikk.

Elmondása szerint az első összeveszésük után maga Majka kereste azzal, hogy álljanak újra össze, amit ő elfogadott, de így is voltak nézeteltéréseik. Ezen nézeteltérések miatt lefektettek néhány „szabályt” (azt nem mondta el, hogy mik voltak), de ezek végül nem teljesültek.

„Aztán, amikor hétről hétre azzal szembesülsz, hogy semmi nem valósul meg abból, amit szeretnél, és folyamatosan bántják a lelked, ezt jogosan érzed igazságtalannak. És egyszer csak eljön a pillanat, amikor rádöbbensz, hogy átvertek, kihasználtak, és ez gyűlik, egyre csak gyűlik benned” – mesélte Curtis, aki sokáig másodhegedűsnek érezte magát Majka mellett. Curtis hozzátette, hogy nem értette, hogy Majka miért fogalmaz úgy, hogy „sok sikert a gyógyuláshoz”.

Elmondása szerint szimplán hullámvölgybe került, ezért bezárkózott otthon, ezért nem ment el arra a koncertre, ami után szakított a páros. „Szeretném újra hangsúlyozni, ez nem a kábítószer. Egyszerűen vannak bennem gyerekkori traumák, sérelmek, feldolgozatlan események, amelyek időnként előjönnek. Mostanában a családomat is sok fájdalom érte a testvérem miatt, szóval ezeket nem tudtam még feldolgozni” – mondta. Curtis jövő nyáron már egyedül fog turnézni és egy TV műsorban is feltűnik majd.

Később Majka is reagált Curtis nyilatkozatára. Facebookra arról posztolt, hogy nehéz csendben maradnia, de azért megteszi. „Az egyetlen félelmem,hogy ennek az interjúnak pár hét múlva egész más olvasata lesz, ha megint csalódott emberek tömkelege kéri számon a koncertszervezőket. Ne így legyen…” – írta

Sokat gondolkodtam mit lehet mondani a mai Bors cikk után, de aztán rájöttem hogy az idő majd rendbe teszi a…

Posted by Majka on Friday, July 29, 2022