Kövess minket

Bulvár

Curtis attól fél, hogy valaki eldug „valamit” a lakásában, hogy aztán feljelentse

Megosztva

Mióta betörtek hozzá, Curtisnek az is megfordult a fejében, hogy valójában nem lopni akartak a betolakodók, hanem elrejteni „valamit” a lakásában, hogy aztán feljelenthessék őt. Az elismeri, hogy kicsit paranoiás.

Mint írtuk, a rapperhez előző héten akartak betörni ismeretlenek, felfeszítették otthona egyik ablakát, de semmit sem vittek végül el. Curtis a héten a Retro Rádió reggeli műsorában beszélt részletesebben az ügyről – írj a Blikk.

Szerintem több elkövető lehetett, mert az ablak eleve elég magasan van, és ha valaki egyedül felkapaszkodik, nem tudja még feszegetni is. Látszik, hogy be akartak nyúlni alá valamivel, de – hála Istennek – csak kárt tudtak csinálni. A szobában szemüvegek vannak és bizsusdoboz, amiben Judit az ékszereit tartja. Nem márkás dolgok, csak divatékszerek. Annyi ideje sem volt az embernek, hogy azt felvegye és elvigye” – mondta, majd rátért arra, hogy mi van, ha valójában valaki „valamilyen” illegális dolgot akart elrejteni nála, hogy besározza.

„Felmerült bennem a kérdés, hogy mi van, ha nem is akart elvinni semmit, hanem csak betett valamit. Az a baj, hogy már eléggé paranoiás vagyok. Mi van, ha valaki el akar áztatni, és valamit eldug a házamban aztán följelent? Annyira fura ez nekem, hogy még azt sem vitte el, ami ott volt szem előtt… – tette hozzá.

A rapper itt vélhetően valamilyen drogra gondolhatott, de nem részletezte a teóriáját.

Curtis azt is elmondta, hogy csúnya vége lett volna, ha rajtakapja a besurranókat, és felesleges hozzá betörni, mivel még a drága óráit is külsős széfben tartja, nem otthon.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés