Kövess minket

Aztaa

Curtis és KKevin is bunyóznak majd a TV-re visszatérő Sztárboxban

Megosztva

Az RTL Klub bejelentette, hogy 18 év után visszatér a képernyőre a Sztárbox, azaz a műsor, ahol sztárok boxolnak egymással..duh.

Talán még sokan emlékeznek arra a TV-történelmi pillanatra, mikor Dopeman és Majka eme műsor keretei közt rendezték nézeteltéréseiket, hogy aztán Majka pontozással győzedelmeskedjen korábbi mentora felett.

A 2023-as Sztárboxban is lesznek rapperek, ezúttal Curtis és KKevin, igaz azt nem tudni, hogy egymással fognak-e bunyózni.

Kivételesen lesz női és férfi box, utóbbiból két súlycsoport is. A nők közt Berki Mazsi, Janicsák Veca, Megyeri Csilla, Nyári Dia, Dobos Evelin, Szabados Ági, Járai Kíra, valamint az Aleska Diamond néven világhírnévre szert tevő Sáfrány Emese püfölik majd egymást.

A férfiaknál Istenes Bence, Kabát Péter, Józan László, Schobert Norbi fia, Frohner Fecó, Rácz Jenő, Molnár „noÁr” Áron, és Kállay-Saunders András képviselik a középsúlyt. Curtis, Árpa Attila, Curtis, Dobrády Ákos, Nagy Ervin, Szegedi Fecsó, KKevin, Brasch Bence, valamint Pintér Tibor a nehézsúlyt. A felkészítésekért Kovács ‘Kokó’ István felel majd, ő egyfajta „szakmai vezető” titulust kapott a stábban.

A Sztárbox új évada valamikor ősszel kerül bemutatásra.

(RTL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés