Kövess minket

Hiphop

Curtis: Nem estem vissza!

Megosztva

Curtis további részleteket osztott meg a Majkával való szakításának okairól, egyben cáfolja, hogy visszacsúszott volna a drogokra.

Majka és Curtis szombaton jelentették be a saját közösségi oldalaikon, hogy külön utakon folytatják, annak ellenére, hogy már több előre bejelentett koncertjük volt, ezeken most már csak Majka fog fellépni a párosból. Majka azt írta, hogy: „Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod… Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg!!!„, míg Curtis azzal válaszolt, hogy „rendbe rakja magát„. Tekintve, hogy egyszer 2018-ban már feloszlott a duó Curtis kokainfüggősége miatt, sokan azt gondolták, hogy a virágnyelven megfogalmazott szakítós posztok mögött valójában a drogok okozzák a feszültséget.

Curtis ma ezt egy Facebook posztban cáfolta:

„Láttam a mai “híreket”…Eddig nem szólaltam meg, mert úgy éreztem felesleges. Úgyis egyoldalú ez az egész dolog…De amikor megint hazugságokat hoznak le rólam, azt már nem hagyhatom tovább.

1. Nem estem vissza!!! Amiben én anno benne voltam, az köszönőviszonyban sincs azzal ami most történt és amiben éppen vagyok.

2. Rám nem kellett semmilyen ajtót rúgni a rokonoknak.Ez annyira hiteles, mint anno mikor azt írtàk engem a Tiszából kellett kihúzni Szegeden! Utoljára megkérem a sajtóképviselőit NE ÁLLÍTSANAK VALÓTLAN DOLGOKAT!!!!” – írta.

Curtis tehát azt állítja, hogy nem kokainozik újra, és valami „teljesen másban van benne”, de hogy miben (ha egyáltalán drogról van szó), azt nem részletezte. A rapper továbbá cáfolta a Blikk azon értesülését, miszerint kiütve találtak rá a lakásában, miután nem jelent meg a Majkával közös villányi fellépésén, amely ugye katalizálhatta a szakítást, vagy legalábbis az ajtót biztosan nem kellett rárúgni.

Majka nem kommentálta tovább az ügyet, az egyik korábbi kollab társa, Kollányi Zsuzsi viszont az alábbiakat nyilatkozta a Blikk kérdésére az esettel kapcsolatban:

„Hogy őszinte legyek, nem vagyok meglepve. Tökre becsülöm, hogy a fiúk 2018 után újra megpróbálták a közös munkát, de kiderült, hogy mégsem megy nekik együtt. Nem akarok beleszólni a dolgukba, felnőtt emberek, akiknek szívből kívánom, hogy megtalálják a számításukat. Ami történt… Arról azt tudom mondani, hogy benne volt a pakliban.”

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés