Kövess minket

Aztaa

Curtis testvérét tartóztatták le egy volt MTK-focista meggyilkolásával kapcsolatban

Megosztva

Forrás: Police.hu

Több gyanúsítottat is elfogtak a 2009-ben eltűnt volt MTK-s labdarúgó, Katzenbach Imre meggyilkolása ügyében kedd hajnalban.

A rendőrség honlapján a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) azt írta: Budapesten és Gyömrőn fogtak el három férfit a 2009-ben meggyilkolt K. Imre ügyében. Tekintettel a bűncselekmény súlyára, az elfogásokat a TEK műveleti egységei hajtották végre. A Pesti Srácok információi szerint az egyik letartóztatott a híres rapper, Curtis testvére.

A police.hu-n felidézték, hogy a 45 éves K. Imre 2009-ben tűnt el budapesti, XVII. kerületi otthonából. A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai 2020. október 23-án Baranyajenő térségében találták meg, majd a nyomozás során azonosították a férfi földi maradványait. Megállapították, hogy a férfit meggyilkolták. A volt sportolónak is köze volt egy milliárdos adócsalás miatt felszámolt céghez, a Eclipse-hez, ahol számlagyárat működtetett.

A Budapesten és Gyömrőn most elfogott három férfi közül a 49 éves Sz. Lajost (ő Curtis testvére) és az 51 éves L. Istvánt a bűncselekmény elkövetésével, míg harmadik társukat, a szintén 51 éves H. Lászlót felbujtóként gyanúsították meg kedden a nyomozók.

(MTI, Police.hu, Telex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés