Kövess minket

Bulvár

Curtis több ezer Insta követőt vesztett, miután nem vett részt a pénteki tüntetésen

Megosztva

Érdekes hetet tudhat maga mögött Curtis, akinek a neve először feltűnt a pénteki „Odakint most szörnyek járnak – kiállás az áldozatokért, gyerekekért, az egészséges társadalomért” nevű rendezvényen, mint potenciális résztvevő, de később cáfolta, hogy csatlakozna a megmozduláshoz, hogy aztán Orbán Viktor évértékelőjén kössön ki. A rapper több ezer Instagram követőt vesztett az eset miatt – szúrta ki a 24.hu.

A fent említett, influenszerek által szervezett tüntetéshez olyan hírességek csatlakoztak, mint Azahriah, T. Danny, Görög Zita, Beton.Hofi, Dzsúdló, Till Attila, és még sokan mások, és habár egy ideig úgy tűnt, hogy Curtis is elmegy, ezt végül egy posztban cáfolta.

A pedofília minden formáját elutasítom, és azt is , ha a gyerekeket politikai célra akarják felhasználni. Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz.

Szombaton aztán mégis feltűnt egy politikai rendezvényen, méghozzá a miniszterelnök évértékelőjén, amit így kommentált:

„Ha nem mész el egy balos tüntetésre, mert már évekkel ezelőtt elmondtad, jobboldali vagy, és tudod, mire megy ki a játék, akkor pedofil, napraforgó, NER-szopó, hiteltelen, megvásárolható ember vagy… (Szerintük.) Gyerekkorom óta fideszes vagyok, ami nem is volt titok soha! Több interjúban is elmondtam már. Igaz, a nagy liberálisok addig azok, ameddig ugyanazt fújod, amit ők.”

Az ügy miatt Curtis egy hét alatt legalább 2300 követőt vesztett, azaz a követőinek a száma most ott tart, mint ahol november közepén volt, 360 ezer, persze, nem mintha az kevés lenne.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés