Kövess minket

Hiphop

Majka elengedte Curtis kezét, külön folytatják a zenélést

Megosztva

Külön utakon folytatja a zenélést Majka & Curtis. Az újpesti rapper az első posztok alapján úgy tűnt, hogy ismét rácsúszott a drogokra és ez okozta a szakítást, ezt Curtis azóta cáfolta.

A két előadó 2018-ban már külön vált, miután Majka az azévi Szegedi Ifjúsági Napokon koncert közben jelentette be, hogy Curtis kokainfüggősége miatt nem dolgoznak többet együtt, legalábbis közös turnéra biztosan nem mennek. Curtis nem tagadta, hanem vállalta a függőségét. „Sajnos idő kellett ahhoz ,hogy belássam a betegségem… Bocsánatot kérek mindenkitől mindenért !!! Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba ,hogy újra az igazi Curtist kapjátok ” – írta 2019 elején, és tényleg elment rehabra, még TV műsort is készítettek a gyógyulásából. Tavaly egy interjúban aztán azt is felfedte, hogy anno még a crack kokainra is rácsúszott, kb. 9 hónappal ezelőtt pedig arról írt, hogy visszavonul egy kicsit a koncertezéstől.

Az utóbbi időben aztán ismét együtt lépett fel a két barát, de mint a 24.hu kiszúrta, a pénteki Villányi fellépésükön csak Majka volt jelen, Curtis nem. Ez már magában pletykákra adott okot, az pedig csak olaj volt a tűzre, hogy a jövőbeni koncertekről is törölték Curtis nevét.

Majka végül a közösségi oldalain tisztázta a helyzetet, ismét szakít a páros, mert Curtis visszaesett, legalábbis a „gyógyulj meg” alapján erre lehetett következtetni. „Sajnos a pletyka igaz…Szeretlek testvérem! Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod… Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg!!! Minden jót kívánunk neked!” – írta a poszthoz.

Curtis pár órával később megerősítette a különválás hírét, és megígérte, hogy „rendbe rakja magát”. Később egy Facebook posztba cáfolta, hogy visszacsúszott volna a drogokra.

Sziasztok! Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket! Sok sikert neked, de rendbe rakom magam. Köszönöm ezt a 12 évet testvér!” – írta.

Majka így úgy tűnik, hogy több fesztiválfellépésre és a nyárzáró Budapest Parkos fellépésére is egyedül megy. Curtis amúgy pont a napokban dobta le „Pezsgő, Kaviár, Kurvák” című új szólódalát, mely az alábbi sorral indul:

Tudom csak én szívtam kólát itthon. Nyugalom van a gyerekeknek tartom a titkot.”