Kövess minket

Hiphop

CyHi The Prynce és Chance The Rapper is Kanye West által producerelt lemezt készítenek

Jönnek az újabb 7 számosak.

Megosztva

Forrás:

Alig fejeződött be az 5 lemezt magába foglaló GOOD Music június, Kanye West máris a következő projektjeire készül. Ye ezúttal CyHi The Prynce és Chance The Rapper új lemezeinek lesz a producere, ezt maguk az előadók ismerték el közösségi oldalaikon, vagy épp egy interjúban.

Kezdjük elsőként CyHi-al, akinek debütáló, No Dope on Sundays című lemeze tavaly novemberben látott napvilágot pont a GOOD Music égisze alatt. A Stone Mountain-i MC Instagram oldalán írt arról, hogy már kész is van két projektje, de most ismét visszamegy a stúdióba, mivel Kanye-val fog együtt dolgozni egy újabb lemezen. „Az első szelfim az évben. Két új lemezt már befejeztem, de Ye mondta, hogy szeretne még egyet, szóval ismét melózok. Köszönöm a rajongóim türelmét, hamarosan érkeznek a videók is” – írta a leírásba. Reméljük ezekre az új cuccokra nem kell majd 7 évet várni, mint ahogy tettük az első lemeznél.

[instagram]BklV_eoFFXw[/instagram]
És akkor itt van Chance The Rapper, aki amellett, hogy egy Childish Gambino kollab lemezen melózik (!), szintén Ye-vel fog együtt dolgozni. A chicagói natív egy interjúban árulta el, hogy a munka júliusban indul, de nem baj, mert Kanye által inspirálva érzi magát arra, hogy több projektet is tűzbe tartson egyszerre. A Kanye által producerelt korábbi lemezekhez hűen ez is 7 dallal érkezik majd, míg a CG kollab projekt kb. a duplája lesz.

West amúgy nemrég arról beszélt, hogy eljátszott a gondolattal, hogy 52 lemezt készítsen 52 hét alatt.

[vembed youtube=”Zbhlv9XbbIQ” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés