Kövess minket

Tech

Czura Karina lett 2019 legjobb magyar TikTok-videósa

A 15 éves lány az első TikTok fesztiválon nyerte el a díjat.

Megosztva

Forrás:

A világ leggyorsabban növekvő közösségi média platformja a kínai TikTok. A legnépszerűbb magyar TikTok-videósok és rajongóik számára szervezett TikTop Fesztiválon a közönség szavazatai és egy szakmai zsűri véleménye alapján választották ki, hogy ki érdemli meg az Év TikTok-videósa címet. A díjátadón a 15 éves Czura Karina bizonyult a legjobbnak, aki már 240,000 rajongóval rendelkezik a TikTok-on.


A teltházas Akváriumban megtartott rendezvény egyedülálló lehetőséget biztosított a rajongóknak, hogy találkozhassanak kedvenc videósaikkal, amit a fiatalok ki is használtak.

Az Év TikTok-videósa címet elnyerő Karina több mint 240,000 követővel rendelkezik a platformon, egy hét alatt általában 1.2 millió videót néznek meg nála. A humoros videói átlagosan 100,000 nézőt érnek el, és 20,000-30,0000-en lájkolják a produkcióit. A legnézettebb videója külföldön is elterjedt, azt több mint 8 millióan látták és 700,000-en lájkolták. Idén már világmárkák is megjelentek a videóiban hirdetőként.

Karinának a díjat Dér Heni és Miskovits Marci adták át. Karina megilletődöttségében még a szomszédjának is megköszönte az Év TikTok-videósa djat: mint mondta, még ő is biztatja arra, hogy folyamatosan töltsön fel videókat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés