Kövess minket

Hiphop

Da Vinci, Picasso, Bosch, Botticelli, és Van Gogh is elégedetten bólogatnának Gucci Mane új albumának káprázatos borítója láttán

Az ismeretlen művész korszakalkotó munkát végzett.

Megosztva

Forrás:

Mi a világ legszebb művészeti alkotása? EEEE…rossz válasz, mivel akármire is gondoltál, nem ugorhatja meg Gucci ManeEl Gato the Human Glacier” című albumának borítóját, kivéve ha Gucci ManeEl Gato the Human Glacier” című albumának borítójára gondoltál, mert ez esetben pacsi. Guwop tegnap osztotta meg a világgal az ismeretlen művész alkotását, amin Atlanta császárának arcképe elevenedik meg jéghegyként (szó szerint véve az album címét), bónuszként pedig egy oroszlánszobor is ki lett faragva Photoshopban.

Gucci, mint az emberi gleccser akár A végtelen történet egyik elveszett lénye is lehetne, de az is lehet, hogy az alkotó inkább sci-fi oldalról közelítette meg a dolgot, amolyan hiba a Mátrixban történetként, ahol az Antarktisz egyik eldugott zugában istenítik a pingvinek Gucci profilját, és néha felrikkantanak, hogy BRRR.

[instagram]BcsaZFODT9S[/instagram]Gucci új lemezén amúgy egyedül ő lesz megtalálható, kivéve egy dalt, ahol 21 Savage is kapott egy verzét. Csekkoljátok Gucci korábbi csodáit, melyet Kersner kolléga állított anno sorrendbe.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.