Kövess minket

Hiphop

DaBaby bocsánatot kért az LMBTQ+ közösségtől, miután 5 fesztiválról is eltávolították a nevét

Megosztva

DaBaby ismét bocsánatot kért a homofób megjegyzései miatt, amiket a Rolling Loud fesztiválos fellépése során tett.

A rappert egymás után távolították el különböző fesztiválokról az esetre reagálva, tehát már DaBaby is láthatta, hogy muszáj lesz tennie valamit, ha nem akarja, hogy tovább duzzadjon a botrány. A rapper egyszer már bocsánatot kért, de akkor még csak félig-meddig ismerte be, hogy talán érzéketlen volt nekimennie az AIDS betegeknek, sőt mocskosaknak nevezte őket. A mostani reakcióját már közlemény formájában osztotta meg az Insta oldalán, a kommenteket pedig kikapcsolta.

A közösségi oldalak történései nagyon gyorsan zajlanak, az emberek még az előtt el akarnak taposni, hogy lehetőséged lenne fejlődni, és tanulni a saját hibáidból” – kezdte a rapper, aki elmondta, hogy sokan segítő szándékkal fordultak hozzá és elmagyarázták neki, hogy miért volt káros az, amiket mondott a színpadon.

„Szeretnék elnézést kérni az LMBTQ+ közösségtől a sértő kommentjeimért. Még egyszer bocsánatot kérek a HIV/AIDS betegekre tett, téves kommentjeim miatt, és tudom, hogy fontos az ezt jobban megismertető oktatás. Szeretet mindenkinek” – írta DaBaby.

A rappert elmúlt időszakban a Lollapalooza, Governors Ball, Day N Vegas, Parklife, és Can’t Wait: Live! események is eltávolították a lineupjukról, de Questlove, Elton John, Madonna, és Dua Lipa is kritizálták a szavait.

(Rolling Stone)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés