Kövess minket

Hiphop

DaBaby egy rendőrautó hátsó ülésén, Jack Harlow egy kosárpályán nyomta le 2020-as MTV VMA performanszát

Megosztva

Forrás:

Idén is megtartották az MTV Video Music Awards díjátadót, de a járvány miatt semmi sem volt olyan, mint az előző években. A közönség kisebb számban, szétszórva, egymástól több méternyi távolságra figyelte az eseményeket, de hasonlóan nem álltak közel egymáshoz a műsorvezetők és az előadók sem, a szájmaszkok látványa pedig folyamatos volt.  

Mindezek ellenére a díjakat átadták, a performanszok pedig lementek, és volt egy két kifejezetten érdekes is.

Jack Harlow például egy kosárstadionban adta elő nagy slágerét, a „What’s Poppin„-t, miközben maszkos kosarasok zsákoltak a háttérben.

[vembed youtube=”zg4Y4rFmOXk” ]Az újvonalas RnB duó, Chloe x Halle egy ezüstös kosztümben idézték meg a ’90-es éveket.

[vembed youtube=”xRoUZVfrnHU” ]DaBaby három dalt is előadott, a másodikat egy rendőautó hátsó ülésén rappelte el, hogy aztán a feketejogi tüntetéseket megidézve a kocsi tetején ugrálva fejezze be a performanszot.

[vembed youtube=”WUQXgU-R_wM” ]Az „Év videója” és az „Év RnB előadója” díjak nyertese, The Weeknd egy manhattani felhőkarcoló tetején adta elő új lemezének egyik nagy slágerét, a háttérben egy helikopter és egy kis pirotechnika tette teljessé a fellépést.

[vembed youtube=”zFzwgFO2bsg” ]Eközben MGK egy rock-klipnek beillő performanszot nyomott le, szintén egy tetőről, csak ő Los Angelesben.

[vembed youtube=”FdRpZlm5Rrw” ]Végül itt van Doja Cat, aki az „Év Felfedezettje” díjat vehette át, majd űrlény vibe-okat hozott a színpadra.

[vembed youtube=”_KbFNKWdnvE” ]Fellépni nem lépett fel, de a legjobb hiphop dal Megan Thee StallionSavage„-je lett.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés