Kövess minket

Hiphop

DaBaby egyetért a kijelentéssel, miszerint ő lenne 2021 Tupac Shakurja

Megosztva

Young Thug, Polo G, Mozzy, csak pár előadó egy nagyon hosszú sorban, akiket kineveztek már a modern kor Tupac Shakurjának. Thugger és Polo G ezt maguk tették meg, míg Mozzy esetében YG volt olyan bátor, hogy a sokak szerint “valaha élt legjobb rapper”-hez hasonlítsa barátját és kollégáját. Nem nagyon telik úgy el pár hónap, hogy valaki ne tegyen hasonló kijelentést, akár magáról, akár egy másik rapperről, a legutóbb például Fat Joe dobta le a “modern kor Tupac-ja” dumát.

A bronxi rapper a BET csatorna Rap City című műsorának vendégeként kapta meg a kérdést, hogy ha választania kéne egy jelenleg is aktív rappert, aki a modern kor Tupac-ja lehetne, akkor kit választana. Fat Joe egy rövid gondolkodás után elismerte, hogy nem egyszerű a válasz, de ha mondania kell valakit, akkor DaBaby-t mondaná. Ezután azt is elárulta, hogy ha a saját utódját kéne megneveznie, akkor az a brooklyni rapper, Nems lenne.

Fat Joe kijelentésének híre DaBaby-hez is eljutott, és a Charlotte-i rapper egyértelművé tette az álláspontját. Instagramra posztolt reakciójában annyit írt, hogy: “Egyetértek”, véleményét pedig egy rajzszeg emojival szögezte a falhoz. Hogy pontosan miben hasonlít DaBaby és 2Pac annyira, azt egyik fél sem fejtette ki, de itt van egy “Tupac” című dal DaBaby debütáló stúdióalbumáról.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük