Kövess minket

Hiphop

DaBaby még egy lemezt ki akar dobni idén

Pedig csak most jelent meg a „Blame It On Baby”.

Megosztva

Forrás:

DaBaby megállíthatatlan, a charlotte-i rapper egy év leforgása alatt kidobott három nagylemezt, és most azt állítja, még idén hozzádob még egyet.

Baby 2019 márciusában jelentkezett bemutatkozó, Baby on Baby című albumával, majd szeptemberben érkezett a KIRK, két hete pedig a Blame It On Baby című harmadik projektjét dobta le. Utóbbi kapott némi kritikát, hogy a rapper nagyon nem akar változtatni a már bejáratott flowján, mire DaBaby azzal válaszolt egy The Breakfast Club interjúban, hogy az emberek ezt várják tőle, és ha sikeres flow, miért is kéne megváltoztatnia. Kritikákat félretéve, a Blame It On Baby sikere a rapper bevált formuláját igazolja, hisz ezen a héten a lemez már vezeti az amerikai lemezeladási listát.

[instagram]B_dLalvJap7[/instagram]
Addig üsd a vasat, amíg meleg alapon előző pénteken DaBaby azt mondta egy Apple Music-os interjúban, hogy már tervben van a következő lemez az évben. „Egyértelmű, hogy idén jön még egy cumó, nem tehetem meg, hogy ne így legyen, muszáj még kiraknom zenéket” – fektette le a rapper.

A teljes interjút itt lehet csekkolni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés