Kövess minket

Hiphop

DaBaby megütött egy nőt a koncertje előtt, kifütyülte a közönség

A rapper inkább le se nyomta a koncertjét, hanem lelépett.

Megosztva

DaBaby megütött egy nőt a közönségből, miközben épp a színpad felé tartott az Up Close N Personal elnevezésű turnéjának egyik floridai állomásán. A nő láthatóan videózta a rappert, és kicsit túl közel tartotta a telefont DaBaby fejéhez, aki figyelmeztetés nélkül ütött. A rappert ezután a TMZ információi szerint a közönség kifütyülte, ezért fellépés nélkült távozott a klubból.

Nem sokkal az eset után DaBaby Instagram Live-on jelentkezett be, ahol azt állította, hogy a nő megütötte a szemét a telefonnal., ezért dühödött be. „Valaki tudja az igazi nevét a nőnek, aki megütötte a szememet? Aki megmondja, annak adok 10 ezer dollárt. Az ügyvédem szeretné felvenni vele a kapcsolatot” – helyezett jogi retorziókat kilátásba a rapper, igaz azt mintha elfelejtette volna, hogy ő meg jó nagy taslival válaszolt.

A rapper ma reggel szintén Instagramon kért bocsánatot, mint írja, a szemébe vakuztak ezért nem látta, hogy egy nő fogja a telefont, és nagyon sajnálja, hogy megütötte.

Ez nem az első eset, hogy DaBaby verekedésbe keveredik, bántalmazott ő már hotel és repülőtér dolgozókat, és egyszer egy promótert is megvert, amiért az állítólag tartozott neki pénzzel, utóbbiból felejelentés is született.

Alább az esetről készült felvételek.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés