Kövess minket

Hiphop

DaBaby szerint ő Eminem és Kendrick Lamar szintjén van

Megosztva

A hiphop szcéna egyik hajtőereje a versengés, DaBaby pedig úgy érzi, hogy a topligában játszik. A rapper nemrég a Math Hoffa vezette My Expert Opinion műsor vendége volt, ahol elmondta, hogy tudatosan kerüli az élete negatív aspektusairól való szövegelést, pedig ha megtenné, akkor egy lapon említenék őt a legnagyobbakkal.

Úgy érzem, hogy úgysem tudtok az életemről semmit, nem próbálom meg kihasználni a traumáimat, csak magamat adom. Ha fáj valami, vagy másnak fájdalmat okozok, akkor nem sietek rögtön kihasználni azt, nem tudom ezt megtenni” – mondta, majd hozzátette, hogy a rajongóihoz próbál igazodni.

„Beraktok egy alapot és Eminem szintjén tudnám nyomni rá, csak ilyen szinten tudják felvenni velem a versenyt. Kendrick vagy J. Cole kell ellenem, nem akarok senkibe se beleszállni, de tegyétek a szívetekre a kezeteket, a szintjükön vagyok, és ezt mások is tudják” – mondta magabiztosan a rapper.

A rapper már korábban is hasonlította magát más rapperekhez, egy Justin Credible és DJ Sour Milk interjúban azt mondta, hogy Nas és JAY-Z szintjén van, de mondta már azt is, hogy a szövegei 50 Cent vagy épp a kései 2Pac lírikusságát ütik meg.

Mindeközben DaBaby Amerika-szerte koncertezik, de ahogy az előző megjelenése, úgy ez sem megy zökkenőmentesen, volt ahol le kellett mondania a fellépését, mert annyira kevés jegy fogyott, másutt meg a közönség verekedett össze egymással, mint az lent látható.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés