Kövess minket

Hiphop

DaBaby visszavonta az LMBTQ közösséghez intézett bocsánatkérését

Megosztva

Új fejezet nyílt a DaBaby homofóbia botrányban. A rapper még előző héten kért bocsánatot a Rolling Loud fesztiválon lenyomott, AIDS-es monológjáért az LMBTQ közösségtől, most viszont mégis visszavonta azt.

A közösségi oldalak történései nagyon gyorsan zajlanak, az emberek még az előtt el akarnak taposni, hogy lehetőséged lenne fejlődni, és tanulni a saját hibáidból.Szeretnék elnézést kérni az LMBTQ+ közösségtől a sértő kommentjeimért. Még egyszer bocsánatot kérek a HIV/AIDS betegekre tett, téves kommentjeim miatt, és tudom, hogy fontos az ezt jobban megismertető oktatás. Szeretet mindenkinek” – írta DaBaby augusztus 2-án, de már kicsi késő volt, ugyanis ezután további fesztiválok lineupjáról távolították el a nevét, a meglévők mellett. A botrány ezen a ponton ugyanis már bőven áttörte a mainstream média ingerküszöbét, a fesztiválszervezők pedig vélhetően nem szerették volna, ha DaBaby mondjuk épp az ő színpadukon mond el egy újabb virális beszédet.

A bocsánatkérés gyakorlatilag egyik oldalnak sem felelt meg, DaBaby kritikusai szerint a rapper nem volt őszinte, és csak azért tett úgy, mintha sajnálná a szavait, mert hirtelen veszélybe került a megélhetése, a homofób, vagy ahogy ők gondolkodnak magukról, a „szólásszabadság” bajnokai pedig megorroltak a rapperre, hogy behódolt a kritikáknak, és visszavonulót fújt. Talán ezért is törölhette le az Instagram oldaláról a posztot.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés