Kövess minket

Film

Daniel Craig 100 millió dollárért sem lesz újra James Bond

Két film is készülne a szuperügynök legújabb kalandjairól, bár egyelőre úgy néz ki az angol színész nélkül.

Megosztva

100 millió dollár nem kevés pénz. Nagyjából 300 millió forintról beszélünk, ennyiért nem vállalta ugyanis Daniel Craig két új James Bond film főszerepét. A 007 ügynök szerepében 54 év alatt eddig hat színész tűnt fel, közülük a most 48 éves angol, messze a legjobban fizetett.

Craig eddig négy James Bond filmben szerepelt, ezek összesen 3 milliárd dollár bevételt hoztak a készítő, Metro Goldwin Mayer stúdiónak. Persze, a színész sem járt rosszul, nagyjából 43 milliót keresett ezekkel a filmekkel.

A tavaly megjelent 007 Spectre – A Fantom visszatér (a forgatások alatt megsérült D.C térde) után az MGM vezetői ismét megkeresték Craig-et, hogy rávegyék még két Bond moziban való szereplésre, de a színész eddig határozottan ellenáll. Már 2015-ben is úgy nyilatkozott, hogy többen nem játssza el a legtitkosabb szuperügynök szerepét. A stúdió viszont inkább próbálkozik megfőzni őt, ahelyett, hogy embert keresnének a szerepre. Bár, korábban már felmerült, hogy Idris Elba lesz az új 007-es.

Híradások szerint az MGM hatalmas összeget kínált Craig-nek a szerepért. Több, mint 100 millió dollárt! Ám a színész egyelőre nem állt kötélnek. A filmstúdió vezetői szerint talán még egy kis pénz majd jobb belátásra bírja a színészt, ezért készek rá, hogy a 100 milliót megfejeljék még némi-nemű “aprópénzzel”.

Egyébként nem gondolnánk, hogy garasoskodni fog az MGM. Hogy miért? Az előző Bond filmben “csak” autókat törtek össze vagy robbantottak fel 34 millió dollár értékben…

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés