Kövess minket

Aztaa

Darabokra szedték a koncert közben telefonozgató Will.i.am.-et a neten

Saját bevallása szerint imidzs-filmet forgatott Ausztráliáról.

Megosztva

Forrás:

Míg vannak olyan előadók, akik külön megkérik a rajongókat, hogy a koncertek alatt ne használják mobiltelefonjaikat, addig a The Black Eyed Peas alapítótagja, Will.i.am. ennek pont az ellenkezőjét mutatta be Ausztráliában a minap, amikor fellépés közben a színpadon kezdte el nyomkodni saját telóját. Többen kiszúrták az ominózus jelenetet, egyes hangok szerint az immáron Fergie nélkül zenélő krú szemmel láthatóan, már-már bántó módon unatkozott a színpadon, a mobilozás tulajdonképpen csak hab volt a nem létező tortán.

Ahogy egyre több helyről záporoztak rájuk a kritikák Will.i.am. egy kissé izzadságszagúra sikeredett Twitter posztban próbálta menteni a menthetőt, mondván nem unalmában, hanem pont ellenkezőleg, elragadottságában osztott meg egy videót a fellépésről az interneten. Feltételezhetően még magát sem sikerült száz százalékosan meggyőzni az igazáról, ezért a poszt végén elnézést kért a sértett rajongóktól.

[twitter]https://twitter.com/australian/status/1045891030195859457[/twitter]
„Ha megosztasz valamit, az nem jelenti azt, hogy a telefonodat nézegeted a számok közben…zenészként és operatőrként (!) is igyekeztem megmutatni a világnak, mennyire vagány hely Ausztrália. Ráadásul az én szemszögemből. Ha viszont valakit megsértettem volna azzal, hogy kifejeztem a szeretetem, attól elnézést kérek”.

Később csapattársa, Taboo is elmondta a véleményét a kialakult helyzetről. Ő szintén a határtalan szeretet erejéről, illetve a nagyszerű hangulatú buliról beszélt.

A The Black Eyed Peas hosszú, nyolc éves kihagyás után október 12-én jelenteti meg új, Master Of The Sun című albumát, amin – mint már korábban említettük – Fergie nem kap szerepet.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés