Kövess minket

Események

David Bowie emlékkoncert lesz a A38-on

Február 24-én koncertet rendeznek az A38 hajón David Bowie emlékére. A magyar zenészek Bowie-számokkal emlékeznek a brit sztárra, a fellépők jótékony célra ajánlják fel a bevételt.

Megosztva

Forrás: A38

A Where Are We Now? című koncert fellépőinek sora folyamatosan bővül, az eddig bejelentettek: Balla Máté, Fehér Zoltán, Jónás Vera, Mike Kentish, Kirschner Péter, II. Lengyelfi Miklós, Márton András, Németh Róbert, Orbán Gyula, Papp Szabolcs, Poniklo Imre, Pribojszki Mátyás, Szekeres András, Szepesi Mátyás, Szűcs Krisztián, Vitáris Iván, Sárközy Fanni és Mike Zwecker.

A koncert címét az énekes utolsó előtti, 2013-ban megjelent stúdiólemezén, a The Next Day-en található szám adta. A jegyek elővételben február 23-ig, 1500 Ft-ért kaphatók.

A New York-i Carnige Hallban is nagyszabású koncerttel emlékeznek majd meg David Bowie-ról március 31-én, amelyre már minden jegy elkelt. Az esten olyan művészek lépnek fel, akikre nagy hatással volt a sokoldalú brit előadó, többek között Cindy Lauper, Perry Farrell, Bettye Lavette és Robyn Hitchcock.

A 69 éves brit rockzenész, énekes-dalszerző és producer, aki több mint negyven évet átívelő karrierje során a glam rock, az art rock, a soul, a hard rock, a dance pop, a punk és az elektronikus zene világában is kipróbálta magát, január 10-én hunyt el rákbetegségben.

MTI nyomán

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés