Kövess minket

Elektronikus

David Guetta hatalmas durranásra készül!

David Guetta az idei fesztiválszezonban is alaposan a lemezek közé csapott. Magyarországot sem hagyta zene nélkül, a VOLT Fesztivál sem szenvedett a ritmusából, basszusaiból, és persze világhírű slágereiből hiányt.

Megosztva

MLA 1131 resizeFotó: Mudra László – Sziget fotó

A francia DJ a hírt, mely szerint ő készíti a 2016-os foci Eb hivatalos zenéjét a Twitter profilján osztotta meg rajongóival. A hatalmas titokról, melyről már jóval előtte pletykáltak tweetjében hullt le a lepel.

A zene, amit a rajongók már nagyon várnak az 2016. június 10-én fog majd elhangzani az ünnepélyes megnyitó keretében a Stade de France stadionban. Az UEFA elnöke Michel Platini sajtóközleményében elmondta: ,,azért akarunk David Guettával dolgozni, mert a zenéje az egész világon inspirálja az embereket.” Az UEFA hivatalos honlapjáról azt is megtudhattuk, hogy ,,David zenéjének nagy ereje van, és reméljük, hogy ezzel megteremti a sportesemény hangulatát is.”

A francia származású szupersztár a felkérést nagy megtiszteltetésnek tartja. ,,Hihetetlenül izgalmas, hogy része lehetek egy ilyen hatalmas eseménynek. Hazámban a zene és a foci kéz a kézben jár együtt. Segíteni akarok, hogy ez a bajnokság a legnagyobb és a legemlékezetesebb legyen” – mondta David Guetta. A népszerű DJ megsúgta azt is, hogy 2016. június 9-én, az Eb megnyitója előtti estén ingyenes koncertet tart Párizsban a Champ de Marson. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés